Θεραπείες Σώματος - Ανατολή

CAVITATION

1. Η Κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανώμαλη συσσώρευση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού

2. Το Cavitation χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δονήσει και να σπάσει με ασφάλεια την μεβράνη των λιποκυττάρων.

3. Το λιποκύτταρα πεθαίνουν και αποβάλλονται με τη φυσική μέθοδο του μεταβολισμού.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ CAVITATION;

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στην δράση της ενέργειας ειδικών υπερήχων.

Όλη η τεχνολογική αρτιότητα της θεραπείας σχετίζεται με τους εν λόγω υπέρηχους, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα και στοχεύουν στις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Οι μεμβράνες δεν αντέχουν την πίεση που δέχονται από τους υπερήχους, διαλύονται και το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο σώμα μας, υγροποιείται. Στη συνέχεια, απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και σταδιακά αποβάλλεται εντελώς από το σώμα.Το φαινόμενο αυτό το γνωρίζουμε και ως σπηλαίωση, δηλαδή, η μη αναστρέψιμη καταστροφή λιποκυττάρων και η υγροποίηση του λίπους από τους υπέρηχους.

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΜΕΘΟΔΟΣ CAVITATION

Η θεραπεία Cavitation είναι ένα φυσικό φαινόμενο που βασίζεται σε υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Μία ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή  εφαρμόζεται στην περιοχή στόχο του σώματος . Η κεφαλή μεταδίδει ισχυρά κύματα υπερήχων χαμηλού επιπέδου, τα οποία δημιουργούν μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα. Αυτές οι μικροφυσαλίδες συνενώνονται και εκρήγνυνται, διαλύοντας τα λιποκύτταρα και στην ουσία ρευστοποιώντας τα. Όλα αυτά χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλον αγγειακός, νευρικός ή μυϊκός ιστός. Ο οργανισμός απαλλάσσεται στη συνέχεια από το ρευστοποιημένα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια λίπους.

 

Πριν τη θεραπεία δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι η κατανάλωση αρκετού νερού πριν την εφαρμογή, ώστε μετά μέσω της διούρησης να «καθαρίσει» ευκολότερα ο οργανισμός.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη χρήση μια ειδικής κεφαλής (είναι αυτή που εκπέμπει τους υπερήχους), η οποία έρχεται σε επαφή με το δέρμα στην περιοχή του σώματος από όπου πρέπει να χαθεί το συσσωρευμένο λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. Ο ασθενής το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι ένας μόνιμος ήχος.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 35€

ΠΑΚΕΤΟ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ: 300€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 1 ΩΡΑ


ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ- RF

Οι ραδιοσυχνότητες είναι πλέον μια μέθοδος παγκοσμίως αποδεκτή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μη-επεμβατικές θεραπείες για σύσφιγξη, ανόρθωση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται παροχή θερμότητας στους ιστούς, οδηγώντας σε παραγωγή κολλαγόνου και καταστροφή λίπους.

Οι θεραπείες Ραδιοσυχνότητες (RF) ενδείκνυνται σε θεραπείες προσώπου και σώματος. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται για:

  • Σύσφιξη της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα
  • Αναδόμηση του κολλαγόνου
  • Αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και αναμόρφωση του περιγράμματος του κορμού.
  • Τοπικό Πάχος.

Ραδιοσυχνότητες προσώπου

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος δουλεύοντας πάνω στο φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού, από το οποίο κρίνεται η όψη της επιδερμίδας και η σφριγηλότητα του προσώπου. Χάρη σε ειδική τεχνολογία, απελευθερώνει θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί ακριβώς όπου υπάρχουν οι ίνες του κολλαγόνου, και ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 41-43οC, με αποτέλεσμα την άμεση σύσπασή τους και κατ’ επέκταση τη σύσφιξη του δέρματος. Το δέρμα δείχνει αμέσως πιο φρέσκο και λαμπερό.

Την ίδια στιγμή, η δράση των ραδιοσυχνοτήτων έχει και μακροπρόθεσμο όφελος, καθώς η ίδια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, που βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει μία πιο σφριγηλή και αναζωογονημένη όψη στο πρόσωπο. Επιπλέον, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας έτσι τον θαμπό τόνο του δέρματος, ενώ έχουν και την ικανότητα να καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα αντιμετωπίζοντας με τον τρόπο αυτόν θέματα τοπικού πάχους, όπως το διπλοσάγονο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 1 ΩΡΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40€/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΠΑΚΕΤΟ 10  ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ: 350€

 

Ραδιοσυχνότητες σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι μία δοκιμασμένη μη επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες περιοχές του σώματος και να καταπολεμήσει ταυτόχρονα τη δερματική χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Χάρη σε προηγμένη τεχνολογία, οι ραδιοσυχνότητες RF κατευθύνουν θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους 41-43 βαθμούς Κελσίου. Αυτομάτως, οι ίνες του κολλαγόνου συσπώνται και το δέρμα δείχνει αμέσως πιο λαμπερό και σφριγηλό. Ταυτόχρονα, η υψηλή θερμοκρασία διεγείρει την κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το φρέσκο κολλαγόνο να προσφέρει μακροπρόθεσμα θεαματική σύσφιξη του δέρματος και του συνδετικού ιστού. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, σφιχτή και νεανική.

Την ίδια στιγμή, οι ραδιοσυχνότητες δρουν και στον λιπώδη ιστό όπου η αυξημένη θερμοκρασία διαλύει τα λιποκύτταρα, ρευστοποιεί το λίπος και διεγείρει την αποβολή τους από τον οργανισμό με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Ο συνδυασμός αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού λίπους προσφέρει ένα συνολικό body contouring αποτέλεσμα με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 1 ΩΡΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35€/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΠΑΚΕΤΟ 10  ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ: 300€


LIPO LASER

Το Lipo Laser είναι μια διαδικασία, η οποία χρησιμοποιεί χαμηλού επιπέδου, laser για τη μείωση του επίμονου, υποδόριου λίπους σε στοχευμένες περιοχές του σώματός σας.

H τεχνολογία lipo laser είναι μία καινοτόμος και μη επεμβατική μέθοδος για τοπικό χάσιμο λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας και την στοχευμένη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μας.

Είναι μία απόλυτα ασφαλής και  εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί διοδικό laser το οποίο εκπέμπει ειδικές ακτίνες φωτός. Αυτές οι δραστικές ακτίνες στοχεύουν τα λιποκύτταρα καταστρέφοντας την κυτταρική τους μεμβράνη, τα υγροποιούν και τα αδειάζουν.  Στη συνέχεια το απελευθερωμένο λίπος  παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού μέχρι να απορροφηθεί από το λεμφικό σύστημα και να αποβληθεί.

Οι συσκευές Lipo laser αποτελούνται από το κυρίως σώμα της συσκευής και ειδικές πλάκες (pads) οι οποίες εκπέμπουν τις δραστικές ακτίνες laser. Αυτές οι πλάκες τοποθετούνται στα σημεία που θέλουμε να χάσουμε τοπικά λίπος και σταθεροποιούνται στο σώμα με ελαστικές ζώνες για όλο το διάστημα της θεραπείας.

Τιμή: 35€/Συνεδρία

Πακέτο 10 συνεδριών: 250€

Διάρκεια θεραπείας: 1 ώρα