ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα με Παρασκευή: 08:00-21:00
εκτός Σαββάτου και Κυριακής
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το εργαστήριο παραμένει ανοικτό:
Δευτέρα με Παρασκευή: 08:00-14:00
Δευτέρα & Πέμπτη: 18:30-20:30
ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Άμεση ιατρική επίσκεψη όλο το 24ωρο
για επείγοντα περιστατικά
Τηλ.: 6934 044343 - 6932 233637
Η Ιατρική Ηπείρου Α.Ε. στα Ιωάννινα είναι συμβεβλημένη με τον ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ;

Η Ιατρική Ηπείρου είναι συμβεβλημένη με ασφαλιστικά ταμεία και εταιρείες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων για όλους τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) με τον οποίο είμαστε συμβεβλημένοι, έχουν ενταχθεί το ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων), ο ΟΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων), ο ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών), ο ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου), το ΤΥΔΚΥ (Ταμείο Υπαλλήλων Δήμων και Κοινοτήτων), ο Οίκος Ναύτου ή ΝΑΤ, το ΤΑΥΤΕΚΩ, το ΕΤΑΑ, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

Ποιες εξετάσεις εκτελούνται στο μικροβιολογικό εργαστήριο;

Στη Ιατρική Ηπείρου εκτελούμε τις απλές (σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη κτλ.) αλλά και ειδικές εξετάσεις (ορμόνες θυρεοειδούς, καρκινικούς δείκτες, ακτινογραφίες κτλ.) για όλους τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΕΟΠΥΥ χωρίς πλαφόν. 

Ποια είναι η διαδικασία για να κάνω τις εξετάσεις μου;

Για την πραγματοποίηση εξετάσεων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ απαιτείται ένα ηλεκτρονικό παραπεμπτικό που χορηγείται από τον θεράποντα Ιατρό. Ο ασφαλισμένος πληρώνει συμμετοχή 15% την οποία καταβάλει με την παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να ενημερώνεσθε τηλεφωνικά για την σωστή προετοιμασία πριν από την διενέργεια των εξετάσεων. 

 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού;

Χρειάζεστε άμεσα ιατρική επίσκεψη στο σπίτι ή ακόμα και ιατρική συμβουλή στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Επικοινωνήστε με έμπειρο παθολόγο στο 6932233637 όλο το 24ωρο χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ποια μέθοδος ακολουθείται στην αποτρίχωση laser;

Διαθέτουμε ένα από τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα laser το SOPRANO ICE. Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους.

Ποια τα οφέλη της Κρυολιπόλυσης;

Η κρυολιπόλυση είναι γνωστή και ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι. Με την κρυολιπόλυση μπορούμε να καταπολεμήσουμε το τοπικό πάχος το οποίο είναι ανθεκτικό στις δίαιτες και στη γυμναστική. Η Ιατρική Ηπείρου στα Ιωάννινα χρησιμοποιεί το εγκεκριμένο μηχάνημα clatuu alpha τελευταίας τεχνολογίας που φέρει κεφαλές ακόμα και για θεραπεία μικρών περιοχών. Η μέθοδος έχει πάρει έγκριση από τον Αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων. Συνήθως απαιτείται μία μόνο συνεδρία για κάθε περιοχή και τα αποτελέσματα είναι ορατά από τον πρώτο μήνα με το μέγιστο αποτέλεσμα στον τρίτο μήνα μετά την θεραπεία.