Ιατρική Ηπείρου Α.Ε.

Η Ιατρική Ηπείρου Α.Ε. ξεκινησε την λειτουργία της το 2014 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Ιδρύθηκε από καταξιωμένους ιατρούς της Ελλάδας και του εξωτερικού και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο 640 τετραγωνικών μέτρων στο 1ο χλμ εθνικής οδού Κατσικάς-Μπάφρα στα Ιωάννινα, με μεγάλο πάρκινγκ και πλήρη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Στο πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό μας κέντρο 20 καταξιωμένοι ιατροι και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται στην υπηρεσία των συμπολιτών με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με ήθος, σεβασμό και υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι η συνεργασία ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων να γίνεται στον ίδιο χώρο με σκοπό την ολιστική προσέγγιση των ασθενών, για τη σωστή πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Στο ιατρικό κέντρο λειτουργεί και τμήμα κλινικής και χειρουργικής αισθητικής και laser αποτρίχωσης στην Ανατολή Ιωαννίνων και στους Αμπελόκηπους. Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα, και ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες, στους στόχους και στις απαιτήσεις των Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρουμε, διατηρώντας μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ιατρική Ηπείρου Α.Ε.
Ιατρική Ηπείρου Α.Ε.
Ιατρική Ηπείρου Α.Ε.