Η Ιατρική Ηπείρου Α.Ε. ξεκινησε την λειτουργία της το 2014 στα Ιωάννινα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου. Ιδρύθηκε απο καταξιωμένους ιατρούς της Ελλάδας και του εξωτερικού και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο 640 τετραγωνικών μέτρων στο 1ο χλμ εθνικής οδού Κατσικάς-Μπάφρα, με μεγάλο παρκινγκ και πλήρη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.

Το τμήμα Αισθητικής Ιατρικής βρίσκεται στα υποκαταστήματα της Ιατρικής Ηπείρου ''Laser & Esthetics'', Ιωαννίνων 63 στην Ανατολή και Δημητρίου Χατζή 44 στους Αμπελόκηπους.

Στο πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό μας κέντρο 20 καταξιωμένοι ιατροι και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται στην υπηρεσία των συμπολιτών με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με ήθος, σεβασμό και υπευθυνότητα.

Στόχος μας είναι η συνεργασία ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων να γίνεται στον ίδιο χώρο με σκοπό την ολιστική προσέγγιση των ασθενών, για τη σωστή πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Στο παράρτημα μας Laser and Esthetics στην ανατολή Ιωαννίνων διενεργούνται αισθητικές πράξεις όπως λειζερ αποτρίχωσης και θεραπείες προσώπου. 

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα, και ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες, στους στόχους και στις απαιτήσεις των Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρουμε, διατηρώντας μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.