Θεραπεία Laser Αποτρίχωσης - Αμπελόκηποι

Η Ιατρική Ηπείρου στα Ιωάννινα χρησιμοποιεί το δυοδικό Laser αποτρίχωσης Soprano Ice και Soprano Ice Platinum!

Το SOPRANO ICE προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ταχύτητας θεραπείας (up to 3 Hz - 3 παλμούς / δευτερόλεπτο), μεγάλου spot size και υψηλής πυκνότητας ενέργειας (up to 120 J/cm2). H Alma Lasers για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει την καινούρια μέθοδο θεραπείας Super Hair Removal (SHR). Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.). Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR, παρέχει γρήγορη, άνετη, αποτελεσματική αποτρίχωση. 

Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό. Η εν κινήσει (in motion) τεχνική είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή και προστατεύει από εγκαύματα. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών δίνει το γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano ICE™ καθιστά τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας. Η σύγχρονη τεχνολογία με το διοδικό λέιζερ SopranoICE™ επιτρέπει η θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας να γίνεται σε όλους τους φωτότυπους δέρματος, ακόμα και στο ηλιοκαμένο και το μαύρο, με απόλυτη ασφάλεια. 

 

Στην Ιατρική Ηπείρου στα Ιωάννινα ισχύουν φοιτητικές τιμές στο Laser αποτρίχωσης και εκδίδεται κάρτα αισθητικής που περιέχει εκπτώσεις στο Laser και στις θεραπείες προσώπου!

Κλείστε ραντεβού

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ

Γυναίκα
Σώμα
ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 300
Προσφορά μέχρι Τέλος Μαιου 2024 μόνο 50 ευρώ!
ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 420
Πρόσωπο
Σώμα και Πρόσωπο
Άνδρας
Σώμα
Προσφορά Οκτωβρίου
Πρόσωπο
Επιλέξτε πρώτα εξέταση, και μετά ημερομηνία.

3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ (προαιρετικά)