Θεραπεία Laser Αποτρίχωσης - Ανατολή

Το Soprano ICE Platinum αποτελεί τη νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή, στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας.

Συνδυάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την καλυπτικότητα, την άνεση στη θεραπεία και το χαμηλό κόστος συντήρησης ενός διοδικού λέιζερ, το Soprano ICE Platinum επιτυγχάνει την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και πλήρη θεραπεία αποτρίχωσης.

Το Soprano ICE Platinum προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

  • Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.
  • Τεχνολογία Speed™: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.
  • Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Ως εκ τούτου με το νέο σύστημα Soprano ICE Platinum η ενέργεια στοχεύει και επιφανειακά και εις βάθος, ο πόνος είναι ακόμη λιγότερος και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.

Dual Mode – SHRTM & HR Modes

Επιπλέον, το Soprano ICE Platinum διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Στην Ιατρική Ηπείρου στα Ιωάννινα ισχύουν φοιτητικές τιμές στο Laser αποτρίχωσης και εκδίδεται κάρτα αισθητικής που περιέχει εκπτώσεις στο Laser και στις θεραπείες προσώπου!

Κλείστε ραντεβού

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ

Γυναίκα
Σώμα
ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 300
60 ευρώ καλοκαιρινή προσφορά 2024!
ΠΑΚΕΤΟ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 420
Πρόσωπο
Σώμα και Πρόσωπο
Άνδρας
Σώμα
Προσφορά Οκτωβρίου
Πρόσωπο
Επιλέξτε πρώτα εξέταση, και μετά ημερομηνία.

3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ (προαιρετικά)