Θεραπεία LPG με καταπληκτικά αποτελέσματα
Δημοσιεύθηκε

09 January 2019

Θεραπεία LPG με καταπληκτικά αποτελέσματα

Η μέθοδος Εndermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για ένα ιατρικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, εγκεκριμένο από το μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό F.D.A. Αμερικής.

Η φιλοσοφία της θεραπείας Endermologie αναπαράγει μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές, που προσαρμόζονται ανάλογα με την ευαισθησία κάθε ζώνης και τον τύπο κυτταρίτιδας, προκαλώντας διαδερμική οξυγόνωση. Αναδομεί έτσι τον συνδετικό ιστό του δέρματος σε βάθος, ενεργοποιεί την λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τους ινοβλάστες, διασπά το λίπος που είναι συσσωρευμένο κάτω από την επιδερμίδα και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών ενώ συσφίγγει και τoνώνει τους μυς. Η απολύτως φυσική και χαλαρωτική τεχνική του Endermologie, προωθεί επίσης την αποσυμφόρηση και την ξεκούραση των ταλαιπωρημένων κάτω άκρων.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας, με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1).

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε ότι η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.